И денеска дојави за бомби во повеќе училишта во Скопје

од Stefanija Kuzmanovska

На електронските адреси на неколку училишта во Скопје пристигнала закана за поставени бомби.

Антитерористички тимови се на терен за безбедно да ги евакуираат учениците и да ги проверат објектите.

Вчера пристигнаа 86 дојави за бомби во училиштата, како и во една градинка, но полицијата утврди дека станува збор за лажни пријави.

Слични содржини