Играчки насекаде: Со едно видео откри како им изгледа домот

Георгина Родригез ги разнежни своите следачи на Инстаграм со видео од домот во кој живее со партнерот, Кристијано Роналдо и нивните деца.

Георгина си снимила малата Ева Марија и Алана Мартина како пејат и играат на песната Dance Monkey додека околу нив се расфрлани играчки и шарени топчиња.

Георгина снимката ја поставила на Инстаграм и со тоа оркила дека во нивниот дом се е прилагодено за нивните деца па не им е проблем ниту нередот кој настанува за време на играњето.

Ронално има четири деца. Кристијано Јуниор и близнаците Матеа и Ева Марија кои ги родила сурогат-мајка, додека Алана Мартина е ќерката која ја добил во врската со Георгина.

Слични содржини