Има дванаесет деца, сака уште пет: „Зошто да се откажеш од она во што си добар?“

од Vladimir Zorba

ГОРДАТА мајка на 12 деца откри дека постојано се соочува со луѓе кои и велат дека треба да се стерилизира и да побара психијатриска помош. Но, таа сака повеќе деца. Тиктокерот @clutteredmother, која има над 36 илјади следбеници, редовно споделува видеа од нејзиното големо семејство и одговара на реакциите.

„Зошто да се откажете од она во што сте добри? се прашала неодамна и така саркастично одговорила личноста која ја прашала кога планира да престане да се пораѓа.

Во друго видео таа одговори на прашањето што најмногу ја смее.

„Кога луѓето ми велат дека јас сум причината поради која светот е пренаселен“, возврати таа.

@clutteredmother #answer to @Christmas🎄🌲🎄🌲🎄🌲 #fyp #babies #ttc #makebabies #pregnancy #bigfamily #baby12 #crazy #globalwarming #civilization #conservatives #AmazonSavingSpree ♬ Lollipop – Lil Wayne

Слични содржини