ИНТЕРВЈУ ПВРСМ Заев: Делчев не може да не двои, Делчев дејствувал за напредни идеи кои поврзуваат

Низ отворен процес на соработка покажавме дека можеме да ги надминеме спорните прашања од минатото и … Continue reading ИНТЕРВЈУ ПВРСМ Заев: Делчев не може да не двои, Делчев дејствувал за напредни идеи кои поврзуваат