Интервју со Богојески: „Новиот светски поредок“ на Путин ја загрозува државноста на Македонија, а светот го враќа во време на империјализмот

Бугарија нема да дозволи влез на ваква Македонија во ЕУ, никогаш. Таа сака да го исполни … Продолжи со читање Интервју со Богојески: „Новиот светски поредок“ на Путин ја загрозува државноста на Македонија, а светот го враќа во време на империјализмот