Исчистена дива депонија од 2000 квадратни метри, собрани 250 кубни метри смет

од Milan1

– Исчистена дива депонија од 2000 квадратни метри во Горно Лисиче, собрани 250 кубни метри смет Денеска на мајор коритото на реката Вардар во населбата Горно Лисиче во општина Аеродром во близина на железничкиот мост, службите на Градот Скопје со десетина камиони и механизација успешно исчистија дива депонија по должината на кејот.

Станува збор за исчистена површина од 2000 квадратни метри, а беа собрани 250 кубни метри смет, кабаст и градежен шут, информираат од град Скопје

Слични содржини