Ивановска за РСЕ: При крај сме со предметот „Леонардо “ против Рашковски (ВИДЕО)

од Vladimir Zorba

Договорот со италијанската фирма „Леонардо“ за набавка на радарски системи останал ист и пред во него да се вклучи поранешниот генерален секретар Драги Рашковски, но сомнително е доцнењето со исплатата на траншите за кои државата плаќа високи камати, вели претседателката на ДКСК Билјана Ивановска за РСЕ

Слични содржини