Ивица Дачиќ ја пееше „О соле мио“ на инаугурацијата на Вучиќ

од Vladimir Zorba

Министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ на ручекот по инаугурацијата на претседателот Вучиќ на високите странски гости им ја пееше ,,О соле мио“.

Аматерската снимка ги преплави социјалните мрежи и медиумите. Првпат јавно пејачките склоности Дачиќ ги покажа во 2012 кога во Брисел ја пееше ,,Милјацка“.

 

Слични содржини