Избега стадо биволи кои уништија базен

од desk4

Избега стадо биволи и уништија базен во дом во Есекс

Брачен пар доби отштета откако стадо биволи избегаа од фарма и го уништија нивниот нов базен.

CCTV го сними моментот кога животните паднаа низ капакот на базенот и во водата, предизвикувајќи штета од 25.000 фунти.

Фармерот успеал да ги спаси биволите по инцидентот во домот во Вивенхо, во близина на Колчестер, Есекс.

Портпаролот на NFU Mutual потврди дека побарувањето било „решено и платено“.

Слични содржини