JAMIESON VITAMIN C 500 mg + D3 500 IU придонесуваат за правилно функционирање на имунолошкиот систем

од Vladimir Zorba

JAMIESON VITAMIN C 500 mg + D3 500 IU е во облик на таблети за џвакање со природен вкус на морело цреша кои придонесуваат за правилно функционирање на имунолошкиот систем.

Придонесуваат за намалување на заморот и исцрпеноста, за правилно функционирање на нервниот систем и нормална психолошка функција, за правилно функционирање на крвните садови, за оптимален раст на коскениот колаген, ‘рскавицата и непцата, ги штити клетките од оксидативниот стрес и ја зголемува апсорпцијата на железото, игра улога во процесот на делба на клетките, за одржување на здрави коски и заби, за одржување на нормална мускулна функција.

Една таблета содржи 500 мг витамин Ц и 500 интернационални единици витамин Д3. JAMIESON VITAMIN C 500 mg + D3 500 IU, кај деца на возраст од 4 до 8 години, се дава по една таблета дневно, додека кај деца постари од 9 години, адолесценти и возрасни, препорачан дневен внес е 1 до 2 таблети. Пакувањето содржи 75 таблети за џвакање.

loading...

Слични содржини