Актуелно
Почетна / Локално / Јавниот превоз во Скопје нема да функционира од недела во 11 до вторник во 5 часот

Јавниот превоз во Скопје нема да функционира од недела во 11 до вторник во 5 часот

ЈСП Скопје соопшти дека од утре, недела (24.05.2020 год) од 11 часот до вторник (26.05.2020 год) до 5 часот, јавниот превоз нема да функционира.

Привремениот целосен прекин на сообраќањето на автобусите на ЈСП Скопје и приватните превозници е согласно одлуката на Влада за забрана на движење на населението во посочениот период.

loading...