Јуриш на лежалки во Неум: Ги грабнаа крпите и со спринт летнаа да заземат место покрај базенот (ВИДЕО)

од Aleksandar Petrovski

Во еден хотел во Неум (БИХ) се водеше вистинска борба кога се отвори рампата за базенот, а гостите побрзаа да ги заземат лежалките.

Видеото кое кружи на социјалните мрежи прикажува група луѓе кои се обидуваат на секој начин да влезат и да обезбедат место покрај базенот.

Туристите трчаа и викаа на терасата во хотелот, носејќи крпи со цел што побрзо да стигнат до посакуваните лежалки.

Слични содржини