Како да носите заштитна маска, а да не ви се замаглат очилата (ВИДЕО)

од Elena Daskalova

Луѓето кои носат очила, а и заштитни маски, овој период се соочуваат со предизвикот да не ги замаглат стаклата и до тоа да ја намалат видливоста низ нив.

Според лекарите во Токио, постојат начини како да го избегнете ова, кои можете да ги погледнете на видеото подолу:

loading...

Слични содржини