Актуелно
Почетна / Спорт / Како Елмас и Македонија се презентирани во календарот на Наполи (ВИДЕО)

Како Елмас и Македонија се презентирани во календарот на Наполи (ВИДЕО)

Наполи оваа година се одлучија клубскиот календар да го презентираат на уникатен и интересен начин.

Во календарот учествуваат и фудбалерите а се претставени со уникатна симболика од земјата од каде што доаѓаат. Како е Елмас и Македонија претставена во календрот, погледнете во видеото.

loading...