Карневал на глави: Кајли Џенер го прослави роденденот на Сторми (ФОТО)

од Elena Daskalova

Сторми Вебстер, иако полни две години, тоа за неа не е пречка да има луксузна роденденска забава, испланирана од нејзината мајка Кајли Џенер.

Всушност, се работеше за своевиден „карневал на глави“, бидејќи сè беше украсено со персонализирани детали со лицето на девојчето.

За децата имаше постојана забава, интерактивни играчки, а лицето на Сторми беше насекаде. Без разлика што на некого целиот концепт може да му изгледа застрашувачки, повеќе од очигледно е дека сите навистина се забавувале.

Слични содржини