Ќе биде ли Бочварски министер во новата Влада?

од Берта Китинска

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски денеска не прецизираше дали ќе остане министер во новата Влада.

Тој во изјавата за медиумите посочи дека најважно е за земјава интегрирањето во ЕУ.

–Најважно е дека правецот на државата останува, а тоа е интегрирањето во ЕУ. Се останато е прашање на идниот мандатар, кој со својот тим ќе донесе одлука да продолжи да ги движи овие важни процеси напред, рече Бочварски.

Слични содржини