Актуелно
Почетна / TOP NEWS / Ќе ви се згади животот од ова видео: Во Индонезија препакуваат маски користени во болница, еве во какви услови!

Ќе ви се згади животот од ова видео: Во Индонезија препакуваат маски користени во болница, еве во какви услови!

Видео кое кружи во Индонезија предизвика паника и огорчување, затоа што наводно покажува нелегална операција на препакување на маски спроведена во исклучително нехигиенски услови.

Снимката е направена на 19 февруари и прикажани се голем број на хируршки маски кои биле на земја.

Натписот на видеото дури тврди дека маските за лице се од болница и се фрлени. Работниците седејќи на земја опкружени се со безбројни маски за лице. Двајца може да се видат како одат боси по маските за лице.

loading...