Кендал Џенер се преценува, а ги потценува своите колешки

од Elena Daskalova

Кендал Џенер важи за единствената од сестрите Кардашијан-Џенер која за успехот се бори сама, на светските модни писти.

Таа и официјално ѝ ја одзеде на Жизел титулата за најплатена манекенка во светот. Кендал признава дека не прифаќа се што ѝ се нуди, туку внимателно бира што ќе работи.

Честопати тоа го нагласува и пред други колешки од истиот бизнис, а многу од нив ја гледаат како препотентна и преценета, исто не ни кријат дека не можат да ја поднесат.

Кендал, пак, за себе тврди дека премногу работи, но и дека зема доволно слободно време, за да не дојде до ситуација да се измори и да има нервен слом.

Слични содржини