Коциќ: Да не заборавиме со колку пари живее Груевски во Будимпешта

од Берта Китинска

Има огромна бројка на случаи од минатата власт кои што не можат да докажат како потекнува ни десет проценти од нивниот имот, вели пратеникот на СДСМ, Ненад Коциќ во во емисијата ClickPlus на ТВ21.

-Да не заборавиме со колку пари живее Груевски во Будимпешта, и овие кои се на плажа во Струга како се стекнаа со имоти. Ве молам тоа што ќе го направиме да биде употребливо. Ако треба не 18 месеци, 36 да се работи, ако е ефикасно да биде корисно, рече Коциќ.

Слични содржини