Кога тангa ќе ја замени маската во супермаркет

од Vladimir Zorba

Обезбедувањето на продавница во Јужна Африка побарало од жена која влегла во супермаркет, да стави маска на лицето. Немајќи маска при рака, таа гокренала фустанот, ја соблекла црната танга и ја ставила на лицето, за да ги покрие носот и устата.

Снимките од камерите за паметни телефони на еден од клиентите во супермаркетот снимија бизарна сцена.

„Среќни?“, прашала саркастично жената, а зачудениот набљудувач, кој исто така ја сними сцената, само пркоментирал: „Боже“.

Во меѓувреме, друг клиент кој стоел на касата зад жената која користела танга како маска, ги соблекол панталоните.

„Сметам дека е прифатливо: тоа е маска, и искрено, мислам дека има помалку бактерии на мојата танга отколку на твојата маска“, прокоментира жената.

Сепак, интернет критичарите не беа толку импресионирани, откако тие и порачаа на жената да порасне.

loading...

Слични содржини