Кои се највалкани предмети во домот?

од Elena Daskalova

Ги користиме секојдневно, а не сме свесни колку бактерии можат да пренесат. Еве кои се највалканите предмети/уреди во домаќинствата.

Даска за сецкање

Освен бактерии на неа може да има и мувла, па затоа добро измијте ја после користење со жешка вода и средство.

Рачките/копчињата на шпоретот и рерната

Барем еднаш неделно извадете ги (доколку се вадат) и темелно исчистете ги.

Дознајте кои се другите највалкани предмети во домот ТУКА.

Слични содржини