Конференција: Политичко безбедносната состојба во Северна Македонија е стабилна, но неизвесна

Неизвесна но стабилна е актуелната безбедносна состојба во Северна Македонија, оценија денеска дел од панелистите на … Продолжи со читање Конференција: Политичко безбедносната состојба во Северна Македонија е стабилна, но неизвесна