Почетна / Граѓански / Концерт на Клапа Свети Јуриј за канонизацијата на Мајка Тереза

Концерт на Клапа Свети Јуриј за канонизацијата на Мајка Тереза

 

Во катедралата „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје  вечер концерт ќе одржи одржи Клапа Свети Јурај при Хрватска воена морнарица, како дел од татковинската прослава „Денови на Св. Мајка Тереза“,  повод канонизацијата на Мајка Тереза. мт2

Концеротот е под покровителство на Колинда Грабар Китаровиќ, претседателката на Република Хрватска, а во организација на Амбасадата на Република Хрватска во Република Македонија.

loading...