Костадинов: ВМРО ДПМНЕ нема кадри за раководни позиции во општина Струмица

од Vladimir Zorba

Откако ме прашаа дали ќе има промена на раководните позиции, им предложив, дајте сега 5 ваши луѓе и ќе ги поставам на раководни места. Понудата ја одбија, немале луѓе, сподели градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.

„Го имам најдобриот тим во државата и заедно продолжуваме со работа до крајот на мојот мандат. Вредно и транспарентно, за моите струмичани и нашата Струмица!“, додаде тој.

Слични содржини