Ќучук со честитка за Илинден: „Минатото е патоказ за европската иднина на новите генерации“

од Stefanija Kuzmanovska

Минатото е патоказ за европската иднина на новите генерации. Честит и вековит Илинден, напиша на Tвитер известувачот за Северна Македонија во Европскиот Парламент, Илхан Ќучук, по повод празникот Илинден.

Известувачот за Северна Македонија, европратеникот Илхан Ќучук е лидер на Европските Либерали, претставник на бугарската партија ДПС.

Слични содржини