Актуелно
Почетна / IN/OUT / Лекар стави одеднаш 6 заштитни маски и ги поби сите теории на заговор (ВИДЕО)

Лекар стави одеднаш 6 заштитни маски и ги поби сите теории на заговор (ВИДЕО)

Сигурно сте слушнале од многу луѓе дека „не можат да дишат“ кога ќе стават заштитна маска или се жалат дека „немаат кислород“.

Млад доктор реши да им стави крај на овие приказни – стави на лицетот шест заштитни маски една преку друга, додека на мониторот следеше што се случува со нивото на кислород во крвта.

loading...