Љубезни домаќини: Се чинеше дека ќе го удават Макрон во внимание, буквално (ВИДЕО)

од Stefanija Kuzmanovska

Францускиот претседател Емануел Макрон го посети Тахити, најголемиот остров во Француската Полинезија.

Љубезноста на домаќините и обичаите доведоа до една комична сцена во која се чинеше дека ќе го удават истакнатиот гостин со цвеќиња.

За време на посетата на едно засолниште, љубезните домаќини редеа цветни венци околу вратот на Макрон и се чинеше дека го гушат во еден момент, но за среќа на францускиот претседател, обезбедувањето реагираше со отстранување на неколку венци за да може Макрон да „продише“.

Слични содржини