Макрон: “Jaс не сум геј, Брижит е постара од мене 24 години, но таа е мојот живот”

од desk3

 

 

Уживам со жена ми. Приказната дека не е можно човек да биде во врска со 24 години постара жена е само предрасуда, рече Maкрон  во документарниот филм.прикажан на телевизијата ТФ1

Францускиoт претседател Емануел Maкрон во јавноста е  познат по две работи: Првата,  дека двојно ја победи десничарката  Марин Ле Пен,  и втората  по тоа што има 24 години постара жена. Првиот бакнеж го имале кога тој имал  16  а таа 40 години.  Макрон во документарецот вели,  дека со Брижит живее веќе 20 години, а со неа се оженил пред  10 години.

На приказната за латентна хомосексуалност и наводната афера со уредникот на француското  државно радио, Maкрон  одговора: “Тоа е хомофобичност”.  Парот Maкрон со гордост истакнуваат дека тие се во добра форма. Витката фигура ја одржуваат со долги прошетки. Иако изгледа младешки, Macron често се жали дека не е фотогенични, пренесува Мирор .

– Секогаш кога ќе позирамза имам грда фаца – се пошегува Maкрон.

Слични содржини