Manhart Nissan Patrol

од Stefanija Kuzmanovska

Nissan Patrol веќе е заборавен од многумина во Европа, па малку е изненадувачки што тјунинг куќата Manhart го модифицираше токму овој модел.

Како и да е, Manhart го опреми 5,6-литарскиот V8 на Patrol со компресор (така што сега има 650 КС), а доаѓа во комбинација со седумстепен Jatco менувач.

Во кратките вести нема податоци за забрзување и максимална брзина.

Покрај тоа, автомобилот е исто така понизок од фабричкиот, со додавање на спортски издувен систем, 24-инчни тркала во златна боја, аеро каросериски пакет (преден спојлер, странични прегради, заден дифузер, заден спојлер на покривот), затемнети прозорци и Manhart тркачки пруги додека внатрешноста е во црна кожа со златни детали.

Слични содржини