Масовни протести во Италија: Граѓаните ги палеа ковид потврди (ВИДЕО)

од Берта Китинска

Речиси во цела Италија се одржуваат протести неколку недели по ред откако Владата одлучи да воведе нови Ковид реcтpикции за невaкцинираните Италијанци.

На социјалните мрежи веќе вирално се шири видео од вакцинирани граѓани кои се солидализираат со останатите и ги палат своите сертификати.

Слични содржини