Мажи, ова е вистинската причина зошто жените ве изневеруваат

Доколку сте оженет маж и го читате ова постои голема веројатност вашата сопруга да ве изневерува, а вистинската причина за тоа не е она што го очекувате.

Последните истражувања врзани за изневерувањето дојдоа до резултат дека дури 15% од мажените жени ги изневеруваат своите сопрузи.

Вистинската бројка е многу поголема. Вистината е дека бројот на жени кои изневеруваат со текот на времето пораснал, па скоро се изнедначени со мажите.

Последните истражувања покажуваат дека мажите денеска не успеваат да го почувствуваат женското изневерување бидејќи се водат по „фактот“ дека жените не трагаат по секс како мажите.

Она што многу мажи не го сфаќаат, е тоа дека и жените подеднакво како нив уживаат во сексот, ако не и повеќе. Дури 59% од жените признале дека сакаат да имаат повеќе интимнни односи во врската.

Слични содржини