Мажите во овие три хороскопски знаци имаат НАЈСЛАБ карактер

од Vladimir Zorba

Кои се мажите (барем според хороскопот) кои важат за најслаби и на кои никогаш не можете да се потпрете?

РИБИ

Мажите во хороскопскиот знак Риби немаат издржливост, пасивни се, неодлучни, често болни и настинати. Мажот под знакот на Риба се смета за слаб и сака да става сè на „рамениците на жените“.

ВАГА

Вагите имаат многу женски квалитети, се восхитуваат на самите себе, се плашат од одговорност, сакаат да ја префрлаат иницијативата на некого, романтични се и нежни, бавни и несигурни. Мразат огнени активни дами, се сомневаат во се, постојано размислуваат за се.

ДЕВИЦА

Мажот Девица е силен маж. Нема нежни, женствени црти како претходните два знака и има силен карактер. Но, понекогаш е мрзлив, невнимателен и има тенденција да ги критикува другите луѓе. Поради својата прецизност и строгост остава впечаток на ситничарство, па ако претерува се создава несигурност.

Слични содржини