Мажот роден во овој хороскопски знак е ДОВОЛЕН сам на себе, не очекувајте внимание од него

од Vladimir Zorba

Тешко им е да бидат на едно место, тие би сакале да лутаат цело време! Не им пречи осаменоста, дури и ги радува.

Тие се многу тврдоглави и кога ќе решат нешто, никој не може да ги спречи.

Подготвени за што било за да успеат. Тие победуваат со силата на упорноста и одат постепено кон целта.

Скржави се према самите себе и имаат високо мислење за нивната личност.

Тие честопати не му даваат значење на земниот живот.

Ова се Јарците.

Слични содржини