Милениците ќе се возат со жичница до Милениумски крст

од Берта Китинска

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ и јавното претпријатие „Лајка“ се погрижија домашните миленици безбедно да се возат со сопствениците на жичницата на Водно.

Од Градот информираат дека се обезбедени транспортери со кои ќе може миленикот да биде пренесен до врвот на планината.

Слични содржини