МОФ: Трета интервенција за унапредување на заеднички простории во студентски домови

од Vladimir Zorba

Младинскиот образовен форум (МОФ) објави денеска дека е почната третата интервенција за унапредување на заедничките простори во студентските домови, заедно со МЕЛЕЕМ Скопје и Здружение на Правници ЛЕГАЛ Тинк.

Денес започнавме со третата интервенција за унапредување на заедничките простори во студентските домови, заедно со…

Posted by Младински образовен форум – МОФ / Youth Educational Forum -YEF on Saturday, November 7, 2020

Слични содржини