Актуелно
Почетна / Македонија / МојДДВ #МојаНаграда: Кој доби 100.000 денари?

МојДДВ #МојаНаграда: Кој доби 100.000 денари?

Вечерва се одржа извлекувањето за 15 награди од по 100.000 денари во кое учествуваат сите скенирани фискални сметки во април, мај и јуни.

На главното извлекување на 19 декември, пак, ќе се доделат 1.000.000 денари, наместо иницијално предвидените 3.000.000 денари.

1. Валентина Ѓуроска – Скопје

2. Наце Запров – Струмица

3. Јуле Тасевска Марков – Скопје

4. Наталија Грчева – Струмица

5. Сузана Антовска – Скопје

6. Слаѓана Јовчевска – Гостивар

7. Виолета Георгиева – Скопје

8. Славица Димоска – Охрид

9. Сузана Димитрова – Скопје

10. Ивица Јаначков -Скопје

11. Наталија Велиновска- Крива Паланка

12 Влатко Масалковски – Битола

13. Мухамет Мамуди – Струга

14. Јасмина Каранфиловска – Битола

15. Ванчо Ѓорѓевски – Тетово

loading...