Може да користите тенк како такси (ВИДЕО)

од Milan1

Мерлин Бечелор од англискиот град Норвич нуди необична услуга, за 1.000 долари секој може да се провози со неговиот „такси – тенк“. Тој вели дека возилото е купено старо и имало потреба од поголеми поправки.

– Откако дадов 35.000 долари за да го вратам на вистинскиот пат, соседите, пријателите и познаниците почнаа да ме прашуваат дали можам да го користам оклопниот транспортер за да одат на свадба или на бал, кога возам по улица, луѓето се забавуваат. Никој не се плаши од оклопниот транспортер, вели Мерлин.

Слични содржини