МВР ќе издава готови лични документи и за време на викендот

од Nikola Popovski

Поради зголемен интерес за издавање на готовите лични документи, Одделението за управни работи Скопје, ќе работи и за време на претстојниот викенд (24/25 јули), информираат од МВР.

-Oбјектот во МТВ и пунктовите Беко, Драчево, Бутел и Ѓорче Петров ќе работат и во сабота на 24.07.2021 година, со работно време од 08.00 до 16.00 часот, додека во недела, на 25.07.2021 година готовите лични документи ќе може да се подигнат само во објектот на МТВ, и тоа од 08.00 до 16.00 часот, соопштија од полицијата.

 

Слични содржини