Актуелно
Почетна / Локално / На кафе во Центар: Фотографии кои не потсетуваат на едно убаво време

На кафе во Центар: Фотографии кои не потсетуваат на едно убаво време

Некогаш центарот на главниот град имал далеку повеќе дух и душа, дури и за дневните кафе-седенки и муабети.

Годините си го прават своето, а и модерното време носи свои промени. За постарите генерации овие фотографии се само навраќање на едно убаво време.

loading...