На мажот во овој хороскопски знак потребна му е цврста женска рака

од Stefanija Kuzmanovska

Мажот во овој хороскопски знак нема многу смисла за семејниот живот, иако го обожава. Романтичен е и непостојан, избегнува одговорност.

Тој е слаб по карактер. Кога ќе одлучи да се ожени, тој избира одлучна и енергична жена, жена која знае да командува. Таа треба да го штити од допир со реалноста на животот, бидејќи таа реалност го мачи и го прави нервозен.

Тоа е мажот роден во знакот на РАК.

loading...

Слични содржини