На овие знаци највеќе можете да им верувате

од Берта Китинска

Ова се знаците на кои највеќе можете да им верувате во хороскопот.

Бик

. Како фиксен знак, тие се природно призмјени и постојани и за нив воопшто не постои проблем да сочуваат тајна. Исто така, тие се управувани и од втората куќа на вредности, што значи дека тие се стабилни и дека сè што ќе им кажете ќе остане тајна.

Шкорпија

Шкорпиите се мистериозни и ретко се отвораат пред другите, но штом се отворат пред другите, тие истовремено покажуваат колку за нив е важна лојалноста. Генерално, тие не сакаат да се мешаат во туѓите животи и имаат мал круг на пријатели, но ако сте дел од него, секоја ваша тајна е сигурна.

Јарец

Тие имаат силна етика и морал особено поради нивниот владетел Сатурн. Јарците се горделиви на својата одговорност, зрелост и секогаш сакаат да го направат вистинското нешто. Никогаш намерно не би ја скршиле вашата доверба бидејќи тоа е спротивно на сите нивни вредности и принципи.

 

Слични содржини