Најдобрите љубовници и најголемите заводнички: Хороскопски знак по кој лудуваат и жените и мажите

од Stefanija Kuzmanovska

Жените во овој знак можат да заведат кого сакаат, додека мажите се најспремни во кревет.

Секако дека станува збор за Биковите кои се познати како страсни и изразено женствени или мажествени, во зависност од полот.

За жените Бикови флертот е секојдневие, но иако сакаат да делат комплименти, не сакаат баш да ги примаат, бидејќи се доволно сигурни во себе. Нивната самодоверба им помага да ги освојат сите кои ќе им паднат во очи, додека од друга страна, невозможно е да ги освоите ако не сте им интересни.

Што се однесува до мажите родени во овој знак и ним заведувањето им оди од рака за разлика од другите знаци во Зодијакот, а во прилог им оди и оправданата репутација дека се одлични во кревет.

Имено, Биковите се изразено несебични љубовници и уживаат кога им пружаат задоволство на другите, што најчесто и успеваат да го постигнат. Покрај тоа, незаситни се и непредвидливи во кревет, па дефинитивно нема да ви биде здодевно со нив.

Слични содржини