Не допирајте ја Русија во центарот на Загреб

од Milan1

На „Цветниот плоштад“ во Загреб се појави натписот „Не допирајте ја Русија“.

Западните земји тврдат дека Русија планира напад врз Украина, додека Москва тоа го негира и бара гаранции дека НАТО нема да се прошири понатаму на исток.

Слични содржини