Не го поднесуваат туѓиот успех: Ова се најљубоморните хороскопски знаци

од Stefanija Kuzmanovska

Некои хороскопски знаци едноставно не го поднесуваат туѓиот успех, завидливи се и им пречи туѓата среќа. Ова се најљубоморните хороскопски знаци:

Скорпија

Понекогаш успешно ќе го скрие она што навистина го мисли, но ќе забележите дека се однесува поинаку. Кога Скорпијата се чувствува беспомошна затоа што некој е поуспешен од нив, тие самите нема да се трудат да постигнат успех. Напротив, таа уште повеќе ќе се повлече, ќе почне да го „одработува“ својот дел од работата како повеќе да не ѝ е грижа и ќе молчи повеќе од било кога. Тишината е најопасна кај Скорпијата.

Овен

Природната желба за натпревар го води Овенот низ животот и често е коренот на неговиот успех. Но, кога околностите едноставно ќе се подредат така што Овенот не е тој што прв ќе направи нешто, тој ќе се погрижи да биде првиот кој ќе работи против таа личност! Очекувајте негативни коментари, па дури и навреди и омаловажувања од Овенот.

Водолија

Еден од најинтровертните хороскопски знаци ќе полуди во себе ако е љубоморен. Водолиите ќе молчат и ќе се повлечат, а бесот ќе се насобира во нив. Ќе забележите дека се однесува поинаку, но нема да ви каже зошто. Најголемиот проблем со Водолијата е што постојано се споредува со другите, а додека не престанат да го прават тоа, нема да можат да напредуваат.

Девица

Никому не му пречи туѓиот успех како на Девицата! Ако сте поуспешни од неа, ќе слушнете како таа е всушност подобра од вас. Ако станува збор за некој друг, Девицата ќе најде бескрајно имагинативни начини да ви објасни зошто таа личност навистина не вреди ништо – ни како колега, ни како партнер, сосед, човек… Девицата станува манипулативна до застрашувачки степен! Ако сте први што ја постигнале целта што таа си ја поставила, вие и вашето „уништување“ ќе станете нејзин следен проект.

Слични содржини