„Не ти требаше долго да стигнеш до мојата приколка гола“: Амбер Херд сакала да го заведе Кевин Костнер?

од Stefanija Kuzmanovska

Судската битка меѓу Амбер Херд и Џони Деп трае од 11 април. Речиси секој ден на виделина излегуваат нови факти за минатото на актерите.

Сега до медиумите стигна разговор меѓу ѕвездата на „Аквамен“ и Кевин Костнер. Ова може негативно да влијае на имиџот на поранешната сопруга на Деп.

Со текот на времето се појавуваат нови докази и информации кои фрлаат ново светло на случајот. Нема сомнеж дека врската меѓу Амбер Херд и Џони Деп била многу турбулентна. Еден од сведоците беше и психологот на Амбер Херд, д-р Даун Хјуз. Но, Амбер не го очекуваше ова од Кевин Костнер.

Амбер Херд сакала да го заведе Кевин Костнер?

Aмбер Херд и Кевин Костнер соработувале на снимањето на филмот „72 часа“ од 2014 година. Според „Фоксели“, актерот се присетил што се сличило за време на новогодишната забава на 31 декември 2021 година помеѓу него и поранешната сопруга на Џони за време на неговата работа на продукцијата на Деп.

Тој бил испровоциран од самата Амбер, која зборува за нејзиниот поранешен партнер. Нејзиното однесување предизвика бес кај многу ѕвезди, вклучувајќи го и Кевин Костнер, кој рекол:

– Кога раскина со него на ден-два, не ти требаше долго да го пронајдеш патот и да стигнеш до мојата приколка гола, зарем не?

Слични содржини