Носењето маски во автомобил останува задолжително

од Берта Китинска

На денешата прес-конференција, владините портпароли Арсовски и Хоџа, информираат дека и натаму останува правилото за носење маска во автомобил, доколку патниците не се од истото семејство.

– За оваа мерка не беше разговарано на вчерашната седница на владата, па поради тоа, да треба да носат маски во автомобил лица кои не се од исто семејство – рече портпаролот Хоџа.

Слични содржини