Новинар до Тупанчевски: На влезот на судницата во Идризово да пишува забрането за функционери на ДУИ

од Vladimir Zorba
256 прегледи

Новинарот Фуркан Салиу му се обрати на министерот за правда, Никола Тупанчевски за време на денешното отварање на судница во затворот Идризово.

Според него на судницата и недостасува барок, но и на влезот да пишува Забранет влез за функционери на ДУИ.

Слични содржини