Почетна / Сцена / Обожавателка кон Адел: Како да му објаснам на моето дете дека не личиш на себе?

Обожавателка кон Адел: Како да му објаснам на моето дете дека не личиш на себе?

Адел месециве ги полни страниците на светските медиуми со својата неверојатна трансформација, откако се чини дека губи тежина „како од шега“. Странските медиуми пишуваат дека најдобриот британски вокал изгубил повеќе од педесет килограми за само четири месеци. Со витка фигура и нова фризура, Адел денес изгледа непрепознатливо, а не на сите нејзини обожаватели им се допаѓа тоа.

Една од нејзините лојални обожаватели беше потресена, како што напиша во коментарот, бидејќи нејзините ќерки не можеле да ја препознаат.

„Имам две ќерки и се борам поради тебе. Тие воопшто не те препознаа. Како да им го објаснам тоа? Изгледате болно … Жал ми е. Дали си добро? Јас сум толку разочарана. Ти си прекрасна личност, но јас сум збунета како да им објаснам на моите ќерки дека повеќе не личиш на себе? “ беа зборовите на загрижената обожавателка.

Овој коментар ги натера корисниците на социјалните мрежи да се смеат, но и странските медиуми, кои претежно го пренесуваа нејзиниот коментар на порталите.

Загрижените обожаватели ја бранеа пејачката, изјавувајќи дека таа не треба да се извинува за постигнување на посакуваниот изглед.

loading...