Од коронавирус почина Југослав – бараше донации за да се лекува во приватна клиника

од Берта Китинска

Oд последици на ковид 19, почина Југослав Николиќ кој вчера преку својот Фејсбук побара помош за да може да се лекува на приватна клиника.

„Југослав почина од последица на Ковид 19. Ве молиме не уплаќајте повеќе средства, а претходно уплатените средства во полн износ ќе ви бидат вратени по завршување на оставинската постапка. Бог да го прости“, стои во постот на фејсбук.

Jugoslav pocina od posledica na Covid 19.Ve molime ne uplacajte povece sredstva,a prethodno uplatenite sredstva vo poln…

Posted by Yugo on Friday, 6 November 2020

Слични содржини