Актуелно
Почетна / Магазин / Наука и технологии / Официјален претставник на Microsoft ја објави првата фотографија креирана со Surface Duo

Официјален претставник на Microsoft ја објави првата фотографија креирана со Surface Duo

Претставен за прв пат минатата година, Microsoft Surface Duo ја претставува визијата на компанијата за тоа што телефонот би можел да направи, кога би бил во формат со два екрани.

Сега Панос Панај, директор за производи на Microsoft, ја објави првата фотографија креирана со Surface Duo телефонот. Бидејќи претходните информации не сугерираа за надворешна камера на телефонот, се верува дека фотографијата е креирана со внатрешната (селфи) камера.

Фотографијата беше закачена на Инстаграм, што значи дека популарниот сервис, исто така, применил многу компресија, а осветлувањето не е совршено со оглед дека фотографијата е креирана во затворено.

Microsoft сè уште планира да го објави Surface Duo за време на сезоната на празници во 2020 година. Sufrace Duo е уред со два дисплеи од 5,6 инчи, користи Android со интерфејс на Microsoft, а повеќето хардверски карактеристики сè уште се непознати.

loading...